Какъв е този сайт?

В този сайт е поместена любопитна информация за интересни личности. В него няма материали свързани с Държавна сигурност или каквато и да била секретна информация от службите. Сайта е изграден изцяло с цел информиране и споделяне на любопитна информация, като биографии и други интересни факти за хора, който по някакъв са добили някаква известност. Ние не сме част и не симпатизираме на политически партии, както и не изпълняваме частни поръчки като разгласяване на невярна информация с цел уронване на нечий авторитет. Информацията поместена в сайта е събрана от сериозни, по наша преценка медии и достоверни източници. Ние не си я измисляме или съчиняваме. Авторските права върху всички новини, текстове, материали, някой изображения, картинки, и друга информация в сайта www.dosieta.net са собственост на нашият екип. Съдържанието на страницата е под закрила на „Закона за авторското право и сродните им права“ (ЗАПСП). Информацията, материалите, новините и текстовете се предоставят от Нас като услуга и потребителите могат да ги използват единствено за лично осведомяване. Вие нямате право да използвате наши биографии, БЕЗ изрично позволение от екипа. Ако имате такова желание, свържете се с нас. Поместването на наши материали в други сайтове, ще се счита за злоупотреба от Ваша страна, а ние сме склонни да предприемем всички мерки, който българското законодателство позволява срещу нарушителите.

Искаме да Ви уведомим, че не разполагаме, а и надали някой друг разполага със средства и с достъп до такава информация, че да сме абсолютно сигурни на 100% в достоверността на информацията в биографиите. Това е информация, събрана от медиите и от максимално сигурни източници, но винаги съществува вероятност да се получат разминавания. Затова, ако забележите нещо невярно или грешно, за себе си или информация свързана с хора, който познавате, не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете.

Освен нашия екип, Вие също можете да публикувате материали в сайта, без да е нужно даже да се регистрирате. Можете да пишете досиета на интересни за Вас личности, без ограничение в това колко известни или неизвестни са те. Щом са интересни за Вас, значи може би ще бъдат интересни и за други наши посетители. Можете да публикувате дори собствената си биография и снимки като досие и да го споделите в социалните мрежи с приятели. Всяко публикувано досие или материали към вече съществуващо досие (новини, видео клипове) ще преминат през наше одобрение за да се прецени достоверността на информацията доколкото това е възможно с цел предотвратяване на злоупотреба.

Ако не разполагате с данни за любопитните за Вас личности, но искате да намерите тяхната биография и любопитни факти за тях, тогава можете да заявите досие и ние ще се опитаме да издирим всичко свързано с тях. За съжаление това не винаги може да се случи, защото за някой хора има много малко известни факти, но ще се опитаме да направим всичко възможно.

Екипът на dosieta.net, не носи отговорност за публикуваните коментари от трети лица. Всеки сам решава кой какво и къде да пише и следователно носи отговорност за това. Коментари, съдържащи обиди на различни основи или съдържащи непристойни и неподходящи думи, няма да бъдат толерирани. 

Чувствайте се свободни да споделяте интересната за Вас информация в социалните мрежи и чатове.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. Повече информация | Разбрах